Din webbshop för personliga presenter

Willow Tree

Vi har ett komplett sortiment av Willow Tree-figurer - se alla figurerna här

Willow Tree-serien består av mycket personliga, vackra och stämningsfulla figurer som utformats av den amerikanska konstnärinnan Susan Lordi. Willow Tree-figurerna är gjutna i polystone, en slags konststen, med de ursprungliga träfigurerna som modeller. Alla figurer har handsnidats av Susan Lordi, vilket ger dem en unik och kärleksfull design. Tillsammans med träkänslan skapas ett sammanhang. Ett sammanhang som återspeglar seriens namn - Willow Tree (pilträd). Figurerna har handmålats i neutrala färger och med kärleksfull omsorg. Dessa figurer passar inte bara in i de flesta människors hem, de uttrycker även stillhet och trovärdighet. Något som framhäver känslan av figurernas uttryck.

Dessa uttryck förmedlas endast genom figurernas kroppshållning och gester. De saknar nämligen ansikten. Genom att bortse från specifika ansiktsuttryck och endast använda kroppsspråk, blir figurerna mycket personliga. Alla människor kan fritt tolka figurerna och tillföra egna känslomässiga attribut, innebörder, en historia eller känsla som är meningsfull för dem själva. Det är denna äkthet, enkelhet och detta unika personliga uttryck som kännetecknar Willow Tree-figurerna, och har bidragit till att de är mycket populära gåvor över hela världen.

År 2000 påbörjade Susan Lordi Willow Tree-serien och har sedan dess, varje år, skapat nya figurer. Willow Tree-figurerna är inte enbart dekorativa skulpturer, man kan även hänga upp dem, ha dem som prydnad, tårtdekorationer och julkrubbor. Förutom att dessa figurer är otroligt populära gåvor, är de också omtyckta samlarobjekt. Oavsett tillfälle, finns det alltid en passande Willow Tree-figur, eftersom alla figurer uttrycker en personlig sinnesstämning.

Willow Tree är inte nödvändigtvis en skildring, det är ett sätt att förmedla känslor på...
Enpåminnelse till dem som vi vill fortsätta ha nära, ett minne som vi vill beröra och se.
Jag hoppas att folk kan känna igen de subtila uttrycken och gesterna som kännetecknar personerna som de älskar,
och väljer, utifrån det, figurerna som har en unik mening för dem själva
- Susan Lordi

 

Willow Tree är ett registrerat varumärke som innehavs av Susan Lordi. Tillåtelse till att distribuera Willow Tree-produkter i Europa är licenserat av Enesco LLC och deras återförsäljare. Utöver vår roll som självständig återförsäljare är varken denna webbshop, våra texter eller anställda, kontrollerade eller sponsrade av Susan Lordi, DEMDACO, Enesco Ltd och / eller Enesco LLC.

Vad letar du efter?

Din vagn